Villa Tramontana

*****Villa ima poseban, jedinstven položaj iznad udolina Mošćeničke Drage. Nekoliko minuta automobilom od mjesta Mošćenice, naći ćete idealno mjesto za vaš odmor. Idealan položaj za uživanje u neopisivo lijepom pogledu na cijeli Kvarnerski zaljev, u prvim zorama i predivnim jutrima. Mir i tišina, privatnost i diskrecija, pažnja posvećena dekoraciji ambijenta samo su dio ponude koje možete otkriti vašom posjetom. Sav ovaj poseban ambijent može se pretvoriti u atmosferu zabave i povijesnih otkrića kad, po vašoj želji, krenete u razgledavanje Opatije, njezine rivijere ili put naše predivne Istre! Prozirno more na plažama Mošćeničke Drage i Medveje može biti još jedan od izazova koje smo vam željeli predstaviti! Imate na raspolaganju više od 300 m2 pažljivo uređene vile koja može komotno ugostiti i do 10 osoba. Gornji dio vile sastoji se od elegantnog dnevnog boravka koji ima otvoreni pogled na cijeli Kvarner. I preko noći pogled je jedinstven te vam garantiramo ugodnu i toplu atmosferu. Komforna blagovaona i dobro opremljena kuhinja. Romantična galerija opremljena kao kompletna spavaća soba. Originalno projektirana i opremljena kupaona. Donji dio vile vam nudi tri komforne i samostalne spavaće sobe koje variraju od 25/40/50 m2, svaka uređena u posebnom stilu kao country, modern i ethnic. Svaka soba ima svoju privatnu kompletnu kupaonu, klima uređaj, TV sa satelitskom antenom i direktni izlaz/ulaz. Imate na raspolaganju perilicu rublja. Ne zaboravimo fitness prostor. Očaravajući bazen s efektom beskonačnosti, gdje i najmlađi gosti imaju svoj prostor za igru. Upravo zbog efekta beskonačnosti, plivajući u bazenu, imate osjećaj da se nalazite u Kvarnerskom moru i da ste nadohvat njegovim otocima. "Eden" predivan kutak projektiran i realiziran za totalnu relaksaciju. Možete se opustiti uz knjigu i toj intimnoj atmosferi slušati zvukove prirode. A kad zaželite roštiljati imate na raspolaganju ognjište. Po narudžbi možete kušati specijalitete ili jednostavne domaće recepte, pripremljene i servirane u jedinstvenom ambijentu s detaljima punim pažnje. Od prvog travnja te tijekomsvibnja i listopada (ne u lipnju, srpnju, kolovozu i rujnu!) možete izabrati koji vam se tip sobe sviđa, te tako rezervirati pojedinačno svaku sobu. U tom slučaju imate vaš kutak privatnosti, ali uvijek sa upotrebom (ovisi o prognozi vremena) bazena, fitnessa, vrta, Edena. Villa Tramontana se nalazi u mjestu Sveta Jelena, na Opatijskoj rivijeri iznad Mošćeničke Drage, poslije mjesta Mošćenice, prema Brseču. Na Opatijskoj rivijeri možete uživati u miru i u toliko poznatoj zdravoj klimi. Želimo Vam dragi gosti, da Vaše sjećanje na Villu Tramontana, Opatiju i cijeli Kvarnerski zaljev ostane nezaboravno i toliko jedinstveno!

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
Soba MODERNA
Soba ETNIC
Soba COUNTRY
CIJELA VILLA

Polupansion

TIP \ PERIOD
Soba MODERNA
Soba ETNIC
Soba COUNTRY
CIJELA VILLA

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Villa Tramontana

*****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •