Villa Roses

*****Villa Roses smještena je u Ičićima-Opatija svega 250 metara od mora. Ičići su mjesto posebne mediteranske klime koja spaja morski zrak sa svježim planinskim zrakom s 1392 metara visoke Učke što se uzdiže iznad samog mjesta. Spoj planinske i morske klime uvrstio je Ičiće i Opatiju među najpopularnija lječilišta za dišne puteve u Europi još od doba Austro-Ugarske. Villa Roses se uklopila u bogato mediteransko okruženje te svojim sadržajima manifestira turizam koji karakterizira područje na kojem se nalazi. Villa je luksuzno uređena, a opremljena je najsuvremenijim tehnologijama. Apartmani uređeni na najvišem nivou u kombinaciji sa wellness oazom garantiraju odmor za pamćenje. Svaki apartman ima osiguran prostor na wellness terasi s predivnim pogledom na more. Wellness oaza pružit će svakom gostu užitak kroz čitav niz sadržaja (zatvoreni bazen s mogućnošću otvaranja krova, jacuzzi, masaže, infra red sauna, finska sauna, turska kupelj). Napomena: Villa ne nudi usluge prehrane. A1 Standard apartman - Nalazi se na prvom katu te ima balkon s pogledom na more. Ukupna povrsina apartmana je 48 m2. Sastoji se od spavace sobe s bracnim krevetom, dnevnog boravka s komfornim kaucem na razvlacenje, dvije kupaonice i kuhinje. A2 Superior apartman - Nalazi se na prvom katu te ima balkon s pogledom na more. Sastoji se od velike spavace sobe s bracnim krevetom, dnevnog boravka s komfornim kaucem na razvlacenje, dvije kupaonice i dvije kuhinje. Ukupna povrsina apartmana iznosi 55 m2. A3 Deluxe apartman - Nalazi se na drugom katu te ima veliki balkon s predivnim panoramskim pogledom na more. Sastoji se od spavace sobe s luksuznim bracnim krevetom, dnevnog boravka s komfornim kaucem na razvlacenje, kuhinje i dvije kupaonice. Ukupna povrsina apartmana iznosi 50 m2. A4 Deluxe apartman - Nalazi se na drugom katu te ima dva balkona (jedan s predivnim panoramskim pogledom na more i drugi s pogledom na zelenilo). Sastoji se od dvije spavace sobe s bracnim krevetima, dnevnog boravka s komfornim kaucem na razvlacenje, dvije kuhinje i dvije kupaonice. Ukupna povrsina apartmana iznosi 65 m2. A5 Penthouse apartman - Nalazi se na cetvrtom katu te ima dva balkona (jedan s predivnim panoramskim pogledom na more i otoke te drugi s pogledom na planine). Sastoji se od spavace sobe s bracnim krevetom, dnevnog boravka s komfornim kaucem na razvlacenje, kuhinje i velike kupaonice. Ukupna povrsina apartmana iznosi 57 m2.

Bazen je vanjski i unutrašnji ( automatski se otvara i zatvara) Veličina bazena 8x4x1,50m Slatkovodni Temperatura vode; 29°C

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
A1 standard apartman
A2 superior apartman
A3 Deluxe apartman
A5 Penthouse apartment
A4 Deluxe apartman

Polupansion

TIP \ PERIOD
A1 standard apartman
A2 superior apartman
A3 Deluxe apartman
A5 Penthouse apartment
A4 Deluxe apartman

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Villa Roses

*****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •