Villa Nada

***U Villi Nadi naći ćete vrhunski smještaj, prilagoden obiteljima, kao i većim i manjim društvima. Villa je smještena u najmirnijem dijelu Lovrana, udaljena 500 m od mora i centra grada u kojem se nalaze trgovine, kafići, pošta i drugi sadržaji. Gostima su na raspolaganju 3 vrhunski opremljena i uređena apartmana, 5 soba, te potkrovlje koje se može kombinirati kao zasebne sobe ili kao apartman za veće društvo. Sve sobe imaju prekrasan pogled na Kvarner, opremljene su prostranom kupaonicom, klima uređajem, imaju SAT TV, mini bar, telefon, te zadovoljavaju sve potrebe modernih turista. Kako biste u potpunosti mogli uživati u odmoru, vila nudi i uslugu doručka. U svoje bogate sadržaje, vila ubraja još i otvoreni bazen okružen njegovanim zelenilom, zatvoreno parkiralište za goste, prostranu terasu za uživanje u prekrasnom pogledu i čistom zraku, te otvoreni vrtni gril gdje možete uživati u domaćim specijalitetima u intimnoj atmosferi. Vaši domaćini, obitelj Marijanović-Peruč, izaći će u susret svim Vašim željama i učiniti Vaš odmor u Villi Nadi nezaboravnim.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/2 soba
1/2 soba sa balkonom
1/2 soba sa balkonom i dnevnim boravkom
AP 1
AP 2
AP 4

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/2 soba
1/2 soba sa balkonom
1/2 soba sa balkonom i dnevnim boravkom
AP 1
AP 2
AP 4

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Villa Nada

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •