Villa Luppo

****Villa Luppo je novosagrađen objekat smješten u centralnom dijelu ičića (nalazi se u slijepoj ulici tako da nema prometa i buke) na blagom uzvišenju s prekrasnim pogledom na cijeli kvarnerski zaljev udaljen 200 m od plaže (plava zastava). Ičići su mjesto posebne mediteranske klime koja spaja morski zrak sa svježim planinskim zrakom s 1392 metara visoke Učke što se uzdiže iznad samog mjesta. Padine planine Učke gdje je park prirode izuzetne su za šetnju, penjanje, trčanje, biciklizam, zmajarenje, paragliding. Za one koji vole dugu šetnju uz more je šetnica Lungo mare od Voloskog-Opatije do Lovrana dužine 12 km. Spoj planinske i morske klime uvrstio je Ičiće i Opatiju među najpopularnija lječilišta za dišne puteve u europi još od doba Austro-Ugarske. Villa Luppo se je uklopila u bogato mediteransko okruženje a apartmani su luksuzno opremljeni sa svim potrebnim sadržajem. Našim gostima je za boravak kod nas potrebna samo dobra volja, a sve ostalo je naša briga. [b]"Apartman 1"[/b] Ovaj prostrani delux apartman ima 3 spavaće sobe (dva bračna kreveta i 2 pojedinačna kreveta),hodnik, dnevni boravak, blagovaonicu, veliku kuhinju, dva balkona, dva kupatila. U potpunosti je opremljen, ima centralno grijanje, klimu, wi-fi, SAT TV. Nalazi se na I. Katu s vlastitim ulazom. Parking osiguran. [b]"Apartman 2"[/b] Ovaj prostrani apartman 75m2 ima 2 spavaće sobe (jedan bračni kreveta i 2 pojedinačna kreveta i 1 pomočni krevet),hodnik, dnevni boravak, kuhinju,terasu,kupatilo. U potpunosti je opremljen, ima centralno grijanje, klimu, wi-fi, SAT TV. Nalazi se u visokom potkrovlju s vlastitim ulazom. Parking osiguran. [b]"Apartman 3"[/b] Ovaj prostrani apartman 75m2 (dislociran 100 m od glavnog objekta) ima 2 spavaće sobe (4 pojedinačna kreveta i pomočni krevet za 2 djece),hodnik, dnevni boravak, kuhinju , terasu, kupatilo. U potpunosti je opremljen, ima centralno grijanje, klimu, wi-fi, SAT TV. Nalazi se u visokom prizemlju s vlastitim ulazom. Parking osiguran.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
Apartman 2
Apartman 1
Apartman 3

Polupansion

TIP \ PERIOD
Apartman 2
Apartman 1
Apartman 3

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Villa Luppo

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •