Villa Florida

****Privatna Villa Florida je mjesto na kojem se na skladan način spaja ljepote prošlosti i modernog vremena. Točno je 100 godina kako je sagrađena po projektu bečkog arhitekta E. Schody-a. Obnovljena je u cijelosti 2007 godine. Nakon obnove, izvana je zadržala svoj stoljetni sjaj, obojen nostalgijom, a iznutra, oplemenjena i opremljena svime što očekujemo od suvremenog ambijenta. Smještena je na neposrednoj morskoj obali, u Ičićima, biseru opatijske rivijere. Ispred vile prolazi obalni put Lungo mare dug 12 km. Blizina obronaka Učke, ACI marina, tenis tereni, lungo mare, stara austro-ugarska dama Opatija, te Rijeka bogatno kulturno i privredno središte regije, potpuna su garancija za ugodan život i boravak u Villi kroz cijelu godinu. Klima, pozicija, tradicija, tišina daju Villi poseban ugođaj kroz čitavu godinu. Ljeta su ovdje topla i sjenovita, a zime blage bez snjega, a proljeće i jesen čarobno opojna ljekovita i zdrava. Villa je privatno vlasništvo, gdje ujedno žive i vlasnici kroz cijelu godinu. Posebno je interesantna za poslovne ljude iz Evrope i šire, vezane za regiju. Preporučamo je za duži boravak. U Vili se iznajmljuju 2 luksuzna apartmana kroz cijelu godinu. Apartman I - (4 odrasle i 4 djece); U prvom katu vile nalazi se konforni luksuzni apartman od 140 m2, sa 4 velike sobe s prostranim lođama. Namješten kombinacijom stilskog i modernog namještaja, kupaonicom i kuhinjom vrhunski opremljenom, klimatizirano ljeti, centralno grijanje zimi, sateliskim TV, internetom, telefonom. Velika jedinstvan terasa, vrt/park s roštiljem, vlastita plaža i osigurani parking u dvorištu. Idealna rezidencija poslovnog čovjeka za cjelogodišnji boravak. Apartman II - 2 odrasle osobe i 1 dijete Nalazi se na samom šetalištu u prizemlju vile. Veličine 70 m2, konforan, klimatiziran, opremljen za ljeto, za uživanje uz more na suncu na vlastitoj terasi i plaži vile. Ugodan i siguran za roditelje s manjom djecom.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
Apartman II
Apartman I

Polupansion

TIP \ PERIOD
Apartman II
Apartman I

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Villa Florida

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •