Villa Ariston

***Hotel Villa Ariston, okružen prekrasnim parkom jedan je od najšarmantnijih i najdojmljivijih hotela opatijske rivijere. Mjesto gdje se atmosfera prošlih vremena savršeno sjedinjuje s modernim komforom i prvoklasnom uslugom, idealno za jedinstven i uistinu nezaboravan odmor. Datirajući s kraja 19. stoljeća i rekonstruirana klasičnim linijama bečkog arhitekta Carla Seidla 1924. godine, Villa Ariston je tijekom niza godina poželjela dobrodošlicu čitavom nizu članova kraljevskih obitelji, državnika i drugih ličnosti, uključujući obitelj Habsburg, Kennedy i Coco Chanel. Ova šarmantna i poviješću bogata kuća okružena je prekrasnim vrtom koji se spušta sve do mora, a na njenim kamenim terasama možete uživati u zadivljujućem pogledu na Kvarnerski zaljev. Villa predstavlja idealan izbor u Opatiji za ekskluzivna vječanja, cocktail zabave i poslovne sastanke. Kolosalno drveno stubište vodi goste pored originalnog djela nepoznatog umjetnika iz 17. stoljeća do prvog kata gdje su ulazi u Predsjednički apartman i Junior apartman. Ostale sobe za goste nalaze se na drugom katu, u mansardi. Vrhunska usluga i topla atmosfera u prekrasnom ambijentu 19. stoljeća obilježena prvoklasnim komforom i profesionalnošću. Doručak se može konzumirati na balkonu s kojeg se pruža pogled na zaljev dok se ostali obroci poslužuju u panoramskom restoranu gdje možete kušati odličnu tradicionalnu kuhinju. Hotel ima direktan ulaz na poznatu 13 km dugačku promenadu posvećenu caru Franji Josipu koja povezuje Volosko, Opatiju i Lovran. Hotel ima vlastito parkiralište i privatnu stjenovitu plažu; gostima na raspolaganju stoji i motorno plovilo (10 m dužine) za dnevne izlete po Kvarneru U hotelu smjestiti se možete u: [b]Dvama luksuznim apartmanima:[/b] 1. Predsjednički apartman sa spavaćom sobom, kupaonicom i dnevnom sobom, ukupne površine 70 m2, nalazi se na prvom katu Ville s direktnim pogledom na more s njegovog velikog balkona. 2. Junior apartman sličan je Predsjedničkom apartmanu samo manji, sa spavaćom sobom, kupaonicom i dnevnom sobom, ukupne površine 42 m2. Također s prekrasnim pogledom na more. [b]Šest dvokrevetnih soba, [/b]placed on the 2nd floor (each with an area of 20 m2) [b]Dvije jednokrvetne sobe[/b], smještene na prvom i drugom katu (svaka površine 15m2) Sobe su opremljene televizorom (satelit), klima uređajem, telefonom, mini barom i sefom.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
Jednokrevetna soba
Dvokrevetna soba single use
Dvokrevetna soba
Junior suite
President suite

Polupansion

TIP \ PERIOD
Jednokrevetna soba
Dvokrevetna soba single use
Dvokrevetna soba
Junior suite
President suite

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Villa Ariston

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •