• Remisens Premium Villa Amalia

  ****

  Veličanstvena priča ove opatijske vile, započinje 1890. Smještena uz samo more, okružen parkovima mediteranskog i egzotičnog raslinja, Villa Amalia postaje jedno od omiljenih zimskih lječilišta austrougarske aristokracije. Villa dijeli sve hotelske sadržaje hotela Kvarner.

 • Remisens Villa Atlanta

  ****

  U srcu Lovrana, okružena parkom koji se prostire sve do obalne šetnice Lungomare, smještena između hotela Excelsior i Bristol. Villa s vlastitim bazenom i parkom.

 • Remisens Villa Belvedere

  ****

  U srcu Lovrana, okružena parkom koji se prostire sve do obalne šetnice Lungomare, smještena pored hotela Bristol. Intiman i šarmantan smještajni objekt s privatnom masažnom kadom i sunčalištem.

 • Villa Blažić

  *****

  Relax kuća s bazenom

 • Villa Chiara

  ****

  Villa Chiara je obiteljski objekt koji se nalazi u malom mjestu Ičići , predgrađu jedne od bisera Jadrana - OPATIJI. U samom okruženju četinara, lovora i palmi pruža čaroban pogled na more i cijeli Kvarnerski zaljev te otoke Krk i Cres.

 • Villa Dinka

  ****

  U nekad malom ribarskom mjestu Volosko koji je danas dio Opatije nalaze se novoizgrađeni apartmani Dinka sa prekrasnim pogledom na Kvarner.

 • Remisens Villa Elsa

  ****

  U srcu Lovrana, okruţena vrtom, Villa Elsa smještena je prekoputa hotela Bristol. Ova vila u kojoj vlada profinjena i topla atmosfera, omiljeno je odredište zaljubljenika u ovaj kraj.

 • Villa Florida

  ****

  Privatna Villa Florida je mjesto na kojem se na skladan način spaja ljepote prošlosti i modernog vremena. Točno je 100 godina kako je sagrađena po projektu bečkog arhitekta E. Schody-a. Obnovljena je u cijelosti 2007 godine. Nakon obnove, izvana je zadržala svoj stoljetni sjaj, obojen nostalgijom, a iznutra, oplemenjena i opremljena svime što očekujemo od suvremenog ambijenta. Smještena je na neposrednoj morskoj obali, u Ičićima, biseru opatijske rivijere. Ispred vile prolazi obalni put Lungo mare dug 12 km.

 • Castle Isabella

  ***

  Dvorac iz 19. stoljeća koji je nekada pripadao talijanskoj obitelji Polesini pružit će vam istinski odmor od svakodnevice, osjetit ćete duh prošlog vremena i potpuno se opustiti.

 • Villa Marija

  ****

  Villa Marija smještena je na atraktivnom dijelu grada u neposrednoj blizini centra. Raskošna vegetacija i bujno zelenilo daju joj poseban ugođaj te goste udaljuju od buke i tempa svakodnevice. Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi Villa Marija pruža mogućnosti za savršen odmor i užitak tijekom cijele godine.

 • Villa Marta

  ***

  "Villa Marta" je objekt izgrađen 2005. godine, kategorizirana je sa 3 zvjezdice. Ima prekrasan pogled na more i u blizini je glavno kupalište "Slatina". Villa se sastoji od 4 kata s 15 apartmana.

 • Villa Palme

  ***

  Villa Palme je objekat sa 6 luksuzno opremljenih apartmana kategoriziranih sa 4 i s 3 zvjezdice. Villa je smještena u mirnom centru Opatije, okružena palmama i bujnim mediteranskim raslinjem. Villa je udaljena svega 350m od glavne plaže i 150m od teniskih terena.

 • Villa Roses

  *****

  Villa Roses smještena je u Ičićima-Opatija svega 250 metara od mora. Ičići su mjesto posebne mediteranske klime koja spaja morski zrak sa svježim planinskim zrakom s 1392 metara visoke Učke što se uzdiže iznad samog mjesta.

 • Villa Slavica

  ****

  Novosagrađena villa Slavica je smještena u centralnom dijelu Ičića u blizini Marine. Od plaže je udaljena 150m. Plažu krasi plava zastava za čistoću mora i uređenost i najveća je na Opatijskoj rivijeri. Svoje goste plaža dočekuje brojnim sadržajima: od odbojke u pjesku, parasaila, cafe barova i restorana do dječjeg igrališta. Za ljubitelje aktivnog odmora tu je i tenis igralište, jedrenje, a ronjenje i surfanje su samo od nekih vodenih sportova u kojima možete uživati u Ičićima.

 • Villa Vera

  ****

Više