Resort Funtana

***Resort Funtana je smješten uz obalu istoimenog malog ribarskog mjesta nedaleko Vrsara. Smještajne jedinice resorta nalaze se u četiri paviljona koji se terasasto spuštaju prema plaži i lijepo uređenom vanjskom bazenu pružajući krasan pogled na more, otočiće vrsarskog arhipelaga i plažu. Resort pored udobnog smještaja i bazena nudi i niz sadržaja koji će odmor u Funtani učiniti sadržajnijim. Položaj: Turističko naselje se sastoji od 4 paviljona koji se terasasto spuštaju prema plaži, te od centralne zgrade u kojoj je smještena recepcija, restoran i kavana. Zajednički prostori hotela su klimatizirani. Smještajne jedinice: Turističko naselje Funtana raspolaže sa ukupno 228 smještajnih jedinica (jednokrevetne, dvokrevetne i obiteljske sobe). Sve sobe imaju balkon na morsku stranu, tuš, WC, telefon i televizor sa satelitskim programima. Dio dvokrevetnih soba ima mogućnost trećeg kreveta. Obiteljima s djecom na raspolaganju su spojene sobe (dvije sobe sa zasebnim ulazima spojene vratima). Sadržaji: bazen na otvorenom, dječji bazen restoran, kavana - aperitiv bar kiosk za novine, supermarket Internet point Plaža: kamenita i šljunčana dio plaže je ograđen, uređen i opremljen za djecu Sport / rekreacija: bike resort prilagođen za prihvat turista s biciklima i drugom biciklističkom opremom bazen na otvorenom, dječji bazen tenis (2 zemljana igrališta), stolni tenis, mini golf, najam bicikli, beach volley teren razni sportovi na vodi, najam čamaca, pedalina i sandolina Za najmlađe: dječja plaža animacija za djecu, mini klub Zabava i animacija: dnevni i večernji animacijski programi za sve uzraste plesna glazba na terasi kod bazena Usluge: Polupansion: doručak i večera na buffetu. Kućni ljubimci: Nisu dozvoljeni.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
double room (single use)
single room
double room

Polupansion

TIP \ PERIOD
double room (single use)
single room
double room

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Resort Funtana

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •