Resort Amarin

**Resort Amarin smješten je na prostranom području okruženom bogatom i lijepo uređenom mediteranskom vegetacijom. Sa njegove prekrasne bijele šljunčane plaže otvara se pogled na starogradsku jezgru obližnjeg Rovinja. Amarin nudi udobno uređene i raznovrsne apartmane i sobe, a karakterističnost resortu daje bogata ponuda sportskih i zabavnih sadržaja te kvalitetni izbor restorana. Položaj: Turističko naselje Amarin smješteno je cca. 4 km sjeverno od Rovinja, izravno uz more. Smještajne jedinice: 180 soba s tušem / WC-om, terasom, mogućnost trećeg kreveta 24 apartmana (nerenovirani tipovi) s kupaonicom i terasom; za 3 do 5 osoba. 271 apartmana (renovirani tipovi) studio i apartmani za 2 do 6 osoba sa klimom, SAT-TV, telefonom, sefom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za filter kavu, kupaonicom s fenom i terasom. 2 B4 apartmana prilagođena su za osobe s invaliditetom. Sadržaji: pansionski restoran terasa na bazenu s pizzeriom, caffe bar, barovi na plaži, snack-grill na plaži Internet Point, TV sala supermarket, kiosk za novine bazen na otvorenom salon za masažu, frizerski salon Plaža: šljunkovita i kamenita s uređenim platoima Plava zastava Sport / rekreacija: Uključeno u cijenu: - trim staza i aquagan Uz nadoplatu: - tenis, škola tenisa, stolni tenis, mini golf, pikado, odbojka, beach volley, košarka, mali nogomet - najam bicikli - boće - najam pedalina, sandolina i čamaca - škola windsurfing-a, škola jedrenja, banana, guma - parafly, skijanje na vodi, ronjenje sa školom ronjenja (kamp Valdaliso) Za najmlađe: Dnevna i večernja animacija za djecu, mini - klubovi za sve uzraste djece. Zabava i animacija: Na obližnjoj terasi održavaju se plesne i zabavne večeri, a bogatstvo sadržaja upotpunjuje program dnevne i večernje animacije za odrasle i djecu. Usluge: Buffet doručak i večera, m-pack. Kućni ljubimci: Dozvoljeni, uz nadoplatu.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
Studio (single use)
Studio
1/2 soba
1/3 soba
APP with one separated bedroom (2+2)

Polupansion

TIP \ PERIOD
Studio (single use)
Studio
1/2 soba
1/3 soba
APP with one separated bedroom (2+2)

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Resort Amarin

**
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •