Hotel Villa Vera

****Hotel Villa Vera nalazi se u Lovranu, smješten je uz more i plažu, lijepi park i dvanaest kilometarsku obalnu šetnicu. Nalazi se desetak minuta hoda od srednjovjekovne gradske jezge, te oko pet minuta vožnje automobilom iz smjera Opatije.Vila je smještena usred prekrasnog vrta unutar kovane ograde, gdje se nalaze i parkirališna mjesta za goste. Posebna pažnja posvećena je kvaliteti smještaja, a sve sobe i hotelski apartmani imaju terasu prema moru. Sobe nude udobnost i klasičnu profinjenost sa posebnom posvećenosti detaljima, a klimatizacija, sustav grijanja, satelitska TV, Internet priključak, mini bar i sef sastavni je dio njihove ponude. Uživanje u kulinarskim specijalitetima, vinu i posebnoj ponudi domaćih slastica bit će potpuno u hotelskom restoranu i na prostranoj vrtnoj terasi okruženoj zelenilom. Vila Vera sa svojom wellness oazom i individualnim pristupom svakom gostu idealno je mjesto za opuštanje uz stakleni vrt sa bazenom i barom, whirlpoolom, parnom kupelji, te finskom i infracrvenom saunom. Od dodatnih sadržaja u ponudi je i multifunkcionalna dvorana pogodna za poslovne sastanke.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/2 soba
1/2 superior apartman
1/3 soba
1/4 apartman

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/2 soba
1/2 superior apartman
1/3 soba
1/4 apartman

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Villa Vera

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •