Hotel Villa Dubrava

***Villa Dubrava iza povijesne fasade krije novi uređeni interijer sa svim pogodnostima modernog hotela. Cijeli objekt je klimatiziran, sobe su moderno opremljene, 3 kata hotela povezana su liftom. Ponuda hotela nastoji udovoljiti potrebama i željama modernog gosta te restoran uz klasičnu ponudu jela nudi i posebne dijetne menije. Smještaj hotela unutar bogatog mediteranskog zelenila garantira ugodan odmor i opuštanje u miru i mirisima mediteranskog bilja. Villa Dubrava hotel je novouređenog interijera sa 43 klimatizirane sobe. Sve sobe opremljene su telefonom s direktnim biranjem, Tv uređajem sa satelitskim programima i vlastitom kupaonicom. Jedinstvena Vila Dubrava povezana je toplim hodnikom s modernim zdanjem Thalasso-Wellness centra koji svojim sadržajima nadmašuje očekivanja i najzahtijevnijih te nudi aktivnosti i relaksaciju koju svatko može osmisliti na svoj način. Osoblje Ville Dubrave i Thalasso-Wellness centra, učinit će sve da vaš užitak bude jedinstven i neponovljiv!

Unutarnji bazen

Dimenzije: 25 x 15 m Dubina: 1.5 m Temperatura: 30°C Morska voda

Dječji bazen

Dimenzije: 4 x 4 m Temperatura: 32°C Slatka voda

Jacuzzi za 8 osoba

Temperatura: 35°C Slatka voda

Napomene

Ulaznice za vanjske goste: od pon do četvrtka 50 kn, djeca od 3 do 12 god 30 kn, do 3 godine GRATIS; petkom-subotom-nedjeljom i praznicima: 70kn, 50 kn za djecu od 3-12 godina, djeca do 3 godine GRATIS Radno vrijeme: svakim danom od 8-21 h / od 15.9.-15.6: 9-22 h

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/2 single use
1/2 park
1/2 sea
Suite

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/2 single use
1/2 park
1/2 sea
Suite

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Villa Dubrava

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •