Hotel Valdaliso

**Ljetni hotel i depandansa Valdaliso smješteni su na prekrasnom zelenom poluotoku s pogledom na stari grad Rovinj, od kojeg ga dijeli nekoliko minuta ugodne vožnje. Sa svojim prostranim šljunčanim i stjenovitim plažama i brojnim zabavnim i sportskim sadržajima, Valdaliso je idealno mjesto za bezbrižni odmor ljubitelja kupanja i uživanja u morskom plavetnilu. Položaj: Hotel i depandansa Valdaliso nalaze se oko 4 kilometra sjeverno od Rovinja i 50m od plaže s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru. Smještajne jedinice: 289 soba (121 u hotelu i 168 u depandansi) sobe za nepušače, telefon, SAT TV i balkon Sadržaji: 2 á la carte restorana, aperitiv bar, ljetna terasa i beach bar čuvano parkiralište taxi boat do Rovinja shuttle bus do Rovinja Plaža: Vlastita šljunčana i stjenovita plaža duga preko kilometar. Sport / rekreacija: Uključeno u cijenu: fitness, dječja igraonica, pješačke / jogging staze. Uz nadoplatu: tenis, stolni tenis, najam bicikli, odbojka na pijesku, mali nogomet, boćanje, curling, ronilački centar,biljar i fliper. Zabava i animacija: Raznovrsna dnevna i večernja animacija za djecu i odrasle. Glazbene večeri i mini disko. Kućni ljubimci: Nisu dozvoljeni.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
double room (single use)
single room
double room

Polupansion

TIP \ PERIOD
double room (single use)
single room
double room

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Valdaliso

**
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •