Hotel Savoy

****Hotel Savoy je u potpunosti renoviran te kategoriziran sa četiri zvjezdice u srpnju 2004.g. ''Savoy'' pripada skupini spomenika kulture te je njegova izgradnja bila pod nadzorom ministarstva za zaštitu spomenika. Sve smještajne jedinice kao i zajedničke prostorije hotela opremljene su masivnim stilskim namještajem. Sadržaj hotela: 32 smještajne jedinice, od toga 24 luksuzno opremljenih soba, 6 junior suita i 2 luksuzna apartmana s jacuzzijem. U sklopu hotela nalazi se a la carte restoran s terasom i pogledom na Kvarner, apertitiv s terasom, te wellness centar koji ima: zatvoreni / otvoreni bazen, terasu za sunčanje, saunu, kozmetički salon (pediker, manikura, masaža, solarij). Gosti hotela Savoy kao i gosti našeg drugog hotela ''Galeb'' moći će koristiti bazen bez naknade dok će za ostale usluge wellnesa imati odredeni popust u odnosu na ostale posjetitelje. Osim toga u sastavu hotela je i ZUC - zabavno ugostiteljski centar sa slijedećim sadržajima: frizerski salon, tabaco shop, butici, zlatarna, trgovina nakita od srebra, poludragog i dragog kamenja, enoteka, diskoteka, nekoliko cafe barova, kasino, slastičarnica i riblji restoran.

Unutarnji bazen Dimenzije: 16 x 6 m Temperatura: 26-28°C Dubina: 1,79 m Slatka voda Napomene Naknada za korištenje bazena vanjskim gostima je 40,00 kn, djeca do 12 godina u pratnji roditelja: GRATIS.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 STANDARD
1/1 SUPERIOR
1/2 STANDARD
1/2 SUPERIOR
1/2 APARTMAN

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 STANDARD
1/1 SUPERIOR
1/2 STANDARD
1/2 SUPERIOR
1/2 APARTMAN

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Savoy

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •