Hotel Pineta

***Hotel je smješten na brežuljku nasuprot Vrsara s kojeg se pruža prekrasan pogled na mjesto, njegovu živopisnu rivu i ogrlicu zelenih otočića koji ga okružuju. Iz hotela se do plaže i sunčališta, te razigranih bazena spušta kratkim puteljkom kroz hladovinu visokih pinija po kojima je hotel i dobio ime. Hotel karakterizira ugodna atmosfera lobija koji se otvara prema romantičnom piano baru i njegovoj prostranoj terasi, te raznovrsna ponuda dodatnih sadržaja. Položaj: Hotel je smješten na brežuljku u neposrednoj blizini plaže, gradske rive i središta Vrsara, u borovoj šumi. Prilagođen je cjelogodišnjem poslovanju, svi hotelski prostori imaju klimatizaciju i grijanje. Smještajne jedinice: Hotel Pineta raspolaže sa ukupno 99 smještajnih jedinica (jednokrevetne, dvokrevetne i suitevi). Sve sobe imaju kadu, WC, fen, telefon, televizor sa satelitskim programima i mini bar. Dio soba ima balkon. Sadržaji: zatvoren bazen sa slatkom vodom otvoreni bazen Belvedere na raspolaganju je gostima hotela Pineta od svibnja do rujna sauna, parna kupelj, masaža, whirlpool Internet point fitness konferencijska dvorana za 80 osoba, dvorana za sastanke za 12 osoba Plaža: kamenita i popločana dio plaže uređen i opremljen sitnim šljunkom Plava zastava Sport / rekreacija: bike hotel prilagođen za prihvat turista s biciklima i drugom biciklističkom opremom najam bicikli, najam štapova za Nordic Walking, biljar, stolni tenis tenis, mini golf, igrališta za odbojku / košarku / mali nogomet u sportskom centru Porto Sole ronilački centar (Porto Sole) fitness Za najmlađe: dječja plaža dječje igralište mini club - dnevna i večernja animacija za djecu Zabava i animacija: jutarnja i dnevna sportska animacija, dnevni i večernji zabavni programi plesne večeri na terasi bazena Belvedere i na terasi Pivnice Usluge: Polupansion - doručak i večera na buffetu. Kućni ljubimci: Nisu dozvoljeni.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
double room (single use)
double room sea side (single use)
single room
double room
double room sea side

Polupansion

TIP \ PERIOD
double room (single use)
double room sea side (single use)
single room
double room
double room sea side

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Pineta

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •