Hotel Park

***Hotel Park je smješten uz samu obalu iznad marine sa očaravajućim pogledom na stari grad Rovinj i otok Sv. Katarinu. Spajajući lokaciju u neposrednoj blizini grada sa opuštenim okruženjem šume i uređenih šetnica uz more, hotel istovremeno karakteriziraju urbani i odmorišni atributi. Ponuda hotela nudi širok spektar odmorišnih sadržaja i usluga od kojih se izdvajaju bazeni s pogledom na grad, te prekrasna promenada s nizom restorana i barova podno hotela. Hotel raspolaže i sa odlično opremljenim kongresnim centrom. Položaj: Smješten iznad ACI marine sa pogledom na otok Sv. Katarinu i stari dio grada Rovinja, udaljen od centra grada 800 m, 250 m od plaže te 500 m od sportskih sadržaja. Smještajne jedinice: Hotel Park raspolaže sa ukupno 202 smještajne jedinice (dvokrevetne sobe i suitovi). Sobe su obnovljene i klimatizirane, a imaju kupaonicu, klima uređaj, mini bar, direktni telefonsku liniju i satelitski TV. Sadržaji: restoran, aperitiv-bar, animacija bar pizzeria, slastičarna, grill, vinoteka i adria snack kongresna dvorana (za 350 osoba) i manje dvorane (svi prostori su klimatizirani) unutarnji bazen sa slatkom vodom (zatvoren od 1. lipnja do 15. rujna), 2 vanjska bazena sa slatkom vodom za odrasle i djecu sa barom, suncobranima i ležaljkama parkiralište (nije čuvano) garaža za bicikle Internet point Plaža: Kamena sa uređenim platoima. Sport / rekreacija: uključeno u cijenu: fitness club, streljana i stolni tenis, vrtni šah uz nadoplatu: sauna, masaža, usluge frizerskog i kozmetičkog salona Za najmlađe: Mini klub za djecu od 4 do 12 godina. Zabava i animacija: Cjelodnevna i večernja animacija za odrasle, mini club, vanjska terasa sa binom za zabavu. Usluge: Na raspolaganju je buffet-show cooking doručak i večera. Kućni ljubimci: Nisu dozvoljeni.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
single room
double room (single use)
double room sea side (single use)
double room
double room sea side

Polupansion

TIP \ PERIOD
single room
double room (single use)
double room sea side (single use)
double room
double room sea side

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Park

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •