Hotel Neboder

***Neboder je dio kompleksa Hrvatskog kulturnog doma i čini njegov najviši segment – zgradu visoku 14 katova koja dominira nad središnjim dijelom Rijeke, okrenutu prema moru. Položaj i visina hotela omogućavaju pogled na cijeli Kvarnerski zaljev, od istočnog dijela Istarskog poluotoka i Učke, preko Opatije, središta i istočnog dijela Rijeke, do Kostrene, Kraljevice i Krka. Izvorni projekt zamišljen je na način da se ističe po mnogim elementima u tadašnjoj europskoj arhitekturi pa je već u nazivu kompleksa te u visini od 14 katova sadržan jedan od motiva Sušaka i sušačana; Sušački je neboder točno jedan kat viši od Riječkog. Hotelski dio objekta pored smještajnog dijela sadržavao je restoran, kavanu i noćni bar. Pored središnjeg stepeništa, hotel s višim katovima povezuju dva hotelska dizala za goste i jedan manji za osoblje. Iako danas Neboder ne živi na način kao pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća, kada je bio jedan od središnjih točaka noćnog života u Rijeci, dominirajući nad središtem grada upućuje prolaznike na njegovu nedjeljivost od života grada. Temeljnom rekonstrukcijom hotelu je 2007 vraćen nekadašnji sjaj. Neboder je smješten na maloj uzvisini na sušačkoj strani Rijeke i, kao jedan od dva nebodera u središtu grada, vidljiv je iz cijelog grada. Pristup vozilom unekoliko otežava prometna regulacija u gradu pa će, ukoliko se dolazi s riječke (zapadne) strane grada, biti potrebno prvo krenuti prema istočnom izlazu iz središta (prema Pećinama). Potom, nakon što se zračnom linijom prođe zgrada Nebodera, nakon stotinjak metara, umjesto prema Pećinama oštrim skretanjem u lijevo, valja se vratiti prema središtu, Strossmayerovom ulicom. Zgrada je vrlo uočljiva i nalazi se s desne strane prometnice. Hotel Neboder raspolaže sa 54 standard i superior sobe od kojih većina ima balkon s kojeg se pruža panoramski pogled na grad Rijeku i Kvarnerski zaljev. Sve sobe su opremljene direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, SAT TV. Superior sobe su klimatizirane kao i svi javni prostori u hotelu. Gostima je na raspolaganju malo parkiralište u blizini, za koji je potrebno podići ključeve na recepciji.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 Standard
1/1 Superior
1/2 Standard
1/2 Superior

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 Standard
1/1 Superior
1/2 Standard
1/2 Superior

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Neboder

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •