Hotel Navis

*****a la carte restaurant Navis s predivnom terasom tik uz more 40 dizajnerski uređenih soba, 4 apartmana, svi s pogledom na more i vlastitom terasom spa centar Navis WiFi 24 sata recepcija vanjski i unutarnji bazen sa sunčalištem osiguran parking (vanjski parking i garaža) lobby bar kongresna dvorana (seminari, predavanja, konferencije; kapacitet do 30 ljudi) mogućnost organiziranja domjenaka Svaka od 44 sobe hotela Navis specifična je na svoj način. Onaj trenutak kad otvorite vrata sobe, zabljesne vas pogled na kvarnerski arhipelag, a golema staklena stijena koja se proteže cijelim prostorom stvara osjećaj kao da ste na samoj pučini. Vrhunski dizajn, pomno odabrani detalji te prostranost ključni su elementi svake sobe. Najbolje od svega, samo jedan korak i u moru ste!

Bazen - Upisati

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
Standard

Polupansion

TIP \ PERIOD
Standard

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Navis

*****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •