Hotel Milenij

*****Hotel Milenij smješten je u središtu mondene Opatije, na obali mora, okružen najljepšim parkom u Hrvatskoj - parkom „Sv. Jakov“ i obalnim šetalištem poznatijim kao „Lungo mare“. Na raspolaganju je 125 soba, apartmana(uključujući i villu Sv.Jakov) te 3 rezidencijalna apartmana s pogledom na more. Sve su sobe luksuzno, stilski namještene i moderno uređene klimatizirane su te opremljene sa SAT i PAY TV, mini barom, sefom, sušilom za kosu, radnim stolom, telefonom, priključcima za telefaks i modem (analogni ISDN), te internet pristupom. U 7 višenamjenskih dvorana i salona s 4 do 220 sjedećih mjesta opremljeno je suvremenom kongresnom tehnikom, a prema potrebi mogu se preurediti u prostorije za bankete. Pod arkadama i na terasama Hotela Milenij Opatija smješteni su restoran Argonauti, kavana Jadran i cafe slastičarnica Wagner, uz Lobby bar Madonnina, Pool bar banketne dvorane. Uz park Sv.Jakova nalazi se otvoreno zatvoreni bazen s podvodnom masažom, whirlpool, sauna, parna kupelj, solarij, terasa za sunčanje, fitness dvorana i prostorija za masažu.

Unutarnji / Vanjski bazen

Dimenzije: Okrugli oblik promjera 10 m Dubina: 1,3 m Temperatura: 26-28°C Slatka voda

Napomene

Hotelski bazen smješten je pod pomičnom kupolom koja se otvara sukladno vremenskim uvjetima. Korištenje bazena vanjski gosti plaćaju 40 kn. Karta bazena vrijedi 3 sata od trenutka plaćanja. Svaki dodatni sat se plaća 20 kn. Djeca do 3 godine ne smiju koristiti bazen, dok djeca do 7 godina imaju popust od 50% na cijenu bazena. Djeca do 16 g. koriste bazen samo u pratnji roditelja. Bazen je otvoren svakoga dana od 8:00 do 22:00 sata. *Hotel zadržava pravo zatvoriti bazen iz tehničkih razloga

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 STANDARD
1/1 SUPERIOR
1/1 DE LUXE
1/2 STANDARD
1/2 SUPERIOR
1/2 DE LUXE
1/2 SUITE STANDARD
1/2 SUITE SUPERIOR
1/2 SUITE RESIDENT

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 STANDARD
1/1 SUPERIOR
1/1 DE LUXE
1/2 STANDARD
1/2 SUPERIOR
1/2 DE LUXE
1/2 SUITE STANDARD
1/2 SUITE SUPERIOR
1/2 SUITE RESIDENT

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Milenij

*****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •