Hotel Marina

**Uživajte u zelenilu Marina Hotel smješten u hladu mirisne borove šume kaskadno se uzdiže iznad uvale s prekrasnom šljunčanom plažom. Mediteranski ugođaj hotela i mnoštvo dodatnih sadržaja stvaraju idealnu atmosferu za opuštajući i obiteljski odmor. Opustite se u udobnim sobama hotela Marina, uživajte u pogledu na more i mirisni mediteranski park, a dane provedite kupajući se i sunčajući na obližnjoj plaži ili zabavljajući se uz velik izbor sportova na vodi. U čarima ljeta možete uživati i na vanjskom bazenu hotela s morskom vodom i prostranom terasom za sunčanje. U hotelu Marina zabaviti se možete uz bogate sportske programe te glazbu i ples na ljetnoj terasi hotela dok vaši najmlađi uživaju u veselim druženjima u mini clubu Maro. Izbor jela u klimatiziranom hotelskom restoranu raznolik je i uključuje velik izbor domaćih i međunarodnih delicija, a u pićima i maštovitim koktelima možete uživati na terasi uz bazen s pogledom na more i romantičnu uvalu. Za vrijeme svog boravka u hotelu Marina, prošećite se ili provozajte biciklom duž šetnice uz more sve do centra Rapca. Posjetite i obližnji srednjovjekovni gradić Labin koji se smjestio na brežuljku iznad Rapca i pustite da vas osvoji svojim uskim ulicama, simpatičnim kafićima te bogatim kulturnim i zabavnim sadržajima. otvoren od svibnja do listopada broj katova: 4 / dizala: 1 SOBE 108 soba jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, sobe s francuskim krevetom i quad sobe RESTORANI I BAROVI klimatiziran hotelski show cooking restoran bogati bife doručak i večera povremeno tematske večere (istarska i ribarska) lobby bar pool bar sa terasom Movie cocktail bar PLAŽE I BAZENI vanjski bazen s morskom vodom prekrasne šljunčane i stjenovite plaže s uređenim platoima u neposrednoj blizini hotela plaže obilježene Plavom zastavom (priznanje za čistoću mora i plaže) ZABAVA I ANIMACIJA večernja glazba u hotelu od lipnja do listopada programi sportsko-rekreativne animacije od lipnja do rujna animacijski program za djecu od lipnja do rujna mini club Maro SPORT I REKREACIJA biciklistički centar i najam bicikla pored hotela teniski tereni - 50 m od hotela ronilački centar - 600 m od hotela razne sportske mogućnosti u blizini hotela DODATNI SADRŽAJI internetski kutak (uz nadoplatu) besplatan parking (nečuvan) mjenjačnica masaža pored hotela (Mediteran Residence - uz nadoplatu)

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
premium single room
standard twin room
premium room with french bed
premium twin room
standard triple room

Polupansion

TIP \ PERIOD
premium single room
standard twin room
premium room with french bed
premium twin room
standard triple room

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Marina

**
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •