Hotel Marina

****Dobrodošli u naš novootvoreni potpuno renovirani hotel Marina ****! Kilometar duga, blještavo bijela šljunčana plaža Mošćeničke Drage spada u red naljepših jadranskih plaža. Hotel Marina, smješten na njenom samom početku, idealan je odabir gostima koji uživaju u aktivnom odmoru, planinarenju, dugim šetnjama i sportovima na vodi. Kao što jednostavna fontana u atriju hotela "Marina" iznenađuje raskošnim vodoskokom, tako i boravak u hotelu predstavlja stalno otkrivanje ugodnih iznenađenja. Sobe: 178 sobe i 4 poluapartmana sa telefonom, TV; većina s mini barom i balkonom. Pristup hotelu za osobe s posebnim potrebama. Sadržaj: zatvoreni bazen, sauna, tenis tereni, aperitiv bar, klimatizirani restaurant, picerija, kongresna sala sa 216 mjesta i 1 manja sa ukupno 20 mjesta, drogerija, privatna ambulanta, zubna ordinacija, apoteka, banka. Prostrano parkiralište. Ljetne plesne večeri u atriju hotela. [b]Novosti:[/b] Family All Inclusive Light SOBE: 60 dvokrevetnih soba povezat će se vratima, na zahtjev u obiteljskim sobama bit će moguće naručiti dječje sklopive krevetiće, grijače za bočice, baby phone ZAJEDNIČKE PROSTORIJE: stolovi za previjanje beba na svakom katu F&B: pansionska ponuda uključivat će piće tijekom obroka (topli napici, sokovi, vino i pivo); dodatne sjedeće garniture na terasi i dječje stolice u restoranu ANIMACIJA: u potpunosti opremljen “mini klub” kao i dječje igralište (tobogan, pješčanik, ljuljačke, klackalice, …); novi rekviziti za sportsku animaciju (golovi za vaterpolo, mali nogomet, lopte, bicikle za odrasle i za djecu, oprema za bicikle, štapovi za nordijsko hodanje, igrače konzole, igrice za konzole, videoteka filmova za mini klub, …)

Vanjski bazen

Dimenzije: osmerokut dijagonale 5m Morska voda

Unutarnji bazen

Dimenzije: 17 x 10 m Temperatura: 29°C Morska voda

Napomene

Bazeni su otvorenog tipa. Cijena za vanjske goste: od ponedjeljka do petka =50,00kn (do 3 sata ); Subota, nedjelja i praznici - vanjski gosti (do 3 sata) = 60,00kn. Djeca do 16 godina uz pratnju roditelja.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 atrij
1/2 atrij
1/2 balkon
1/2 more
Familijarna soba classic
Familijarna soba standard
Familijarna soba premium

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 atrij
1/2 atrij
1/2 balkon
1/2 more
Familijarna soba classic
Familijarna soba standard
Familijarna soba premium

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Marina

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •