Hotel Lovran

***Hotel Lovran smješten je u dvije prekrasne vile u mediteranskom parku nadomak mora te čuva mnoge uspomene na svoje slavne goste. Hotel „Lovran“ danas predstavlja jedinstveno mjesto za odmor na liburnijskoj rivijeri. U hotelu Vas očekuju jednokrevetne i dvokrevetne sobe koje su opremljene stilskim namještajem, telefonom i televizorom sa satelitskim programima. Dio soba je klimatiziran, kao i tri luksuzna apartmana sa spavaćom sobom, prostranom kupaonom,dnevnim boravkom s mini barom i lođama. Dvije moderne kongresne dvorane nude idealne uvjete za susrete svih onih koji poslovne obveze žele obaviti u ambijentu oslobođenom od stresnog ritma današnjice. Hotel nudi sve usluge nophodne poslovnim ljudima: organizaciju poslovnih ručkova, bežični internet, slanje i primanje faks poruka, usluge fotokopiranja i sl. Naš hotel diči se modernim medicinskim wellness centrom „Laureana Spa“ koji nudi paletu terapeutskih usluga na najvišoj razini u Hrvatskoj. Ova oaza blagostanja prostire se na dvije etaže na kojima su svoje mjesto našle tri prostorije za individualne tretmane i savjetovanje, spa oaza s parnom kupelji za dvije osobe, wellness oaza s biosaunom, infrasaunom, tuševi kneipp, relax u sijenu, refresh čajevi, voće i dvorana za vježbanje. Svim ljubiteljima sporta stoje na raspolaganju naši teniski tereni te plaža s prekrasnim čistim morem.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 soba
1/2 soba ulica
1/2 soba more
1/2 soba (klimatizirano)
1/2 soba more (klimatizirano)
SUITE (klimatizirano)

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 soba
1/2 soba ulica
1/2 soba more
1/2 soba (klimatizirano)
1/2 soba more (klimatizirano)
SUITE (klimatizirano)

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Lovran

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •