Hotel Kvarner

****Povijesno najstariji hrvatski hotel na Jadranu. Nekadašnje stjecište kraljeva i careva Austrougarske monarhije. Smješten uz samo more. Okružen velikim parkom u neposrednoj blizini botaničkog vrta s bujnom i zanimljivom vegetacijom. Izuzetno zanimljiv za organizatore manifestacija, te goste koji uživaju u spoju slavne povijesti i suvremenih happening trendova. Sobe: 52 soba i 4 apartmana s telefonom, TV i mini-barom. Sadržaj: otvoreni bazen s morskom vodom, vlastito kupalište, aperitiv bar, saloni za sastanke i događaje. Klimatizirana "Kristalna dvorana" (700 mjesta) pogodna za kongrese, bankete, balove i festivale. Plesne večeri na atraktivnoj terasi Kvarner iznad mora. Parkiralište. [b]Novosti:[/b] HOTEL: eksterijer hotela- nova fasada TERASA: u potpunosti renovirana spremna za prihvat različitih manifestacija na otvorenom KRISTALNA DVORANA: osposobljavanje dvorane za prihvat većih i zahtjevnijih kongresa i manifestacija (novo kabliranje dvorane za zahtjevnije potrebe audio-vizualne opreme), vjenčanja / banqueta ( novi sitni inventar i osnovna sredstva - stolovi, stolice, stoljnjaci, pribor za jelo…). Dvorana će biti pokrivena WiFi signalom.

Vanjski bazen

Dimenzije: 9 x 7 m Morska voda

Napomene

Korisnici su isključivo gosti hotela, a bazen je otvoren od 7 do 19 sati.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 PARK
1/2 PARK
1/2 MORE
Apartman MORE

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 PARK
1/2 PARK
1/2 MORE
Apartman MORE

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Kvarner

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •