Hotel Kukuriku

****Hotel & Restoran KUKURIKU smješten je na Lokvini, glavnom trgu grada, u srcu Kastva, na tihoj poziciji stare jezgre. Kastav se nalazi na sjeveru hrvatskog Jadrana, na najsjevernijem dijelu Kvarnerskog zaljeva, tek 10 km zapadno od Rijeke i 6 km sjeverno od Opatije. Hotel KUKURIKU je mali romantik-boutique hotel s 4 zvjezdice. Ima 15 soba s bračnom posteljom. Svaka soba pomno je uređena do svakog detalja i kao takva pruža jedinstvenu atmosferu i doživljaj. Sobe su podjeljene u 3 kategorije: suite, junior suite, room. Razlikuju se veličinom, položajem i ponekim sadržajem. Sve sobe su klimatizirane, imaju telefon, TV Sat, besplatan pristup internetu, minibar, sušilo za kosu. Hotel raspolaže i restoranom KUKURIKU (cca 40 mjesta), koji pruža eno-gastro doživljaj uz degustacijske menije i bogatu vinsku kartu s preko 200 etiketa. Gastro eno usluga po kojoj je Kukuriku poznat i izvan granica Hrvatske temelji se na višegodišnjoj tradiciji u avantgardnom pristupu kao i lucidnosti kreatora Nenada Kukurina.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
Room
Room
Junior Suite
Suite
Junior Suite
Suite

Polupansion

TIP \ PERIOD
Room
Room
Junior Suite
Suite
Junior Suite
Suite

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Kukuriku

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •