Hotel Kristal

****Smješten uz samu obalu na opatijskom šetalištu lungomare u neposrednoj blizini središta Opatije, opatijskog gradskog kupališta, hotela Admiral i rehabilitacijskog centra Thalassotherapia. Pogodan za goste koji koriste health & wellness program. Sobe: 130 soba sa telefonom i TV, većina s pogledom na more - sve sobe klimatizirane Sadržaj: sve sobe klimatizirane, zatvoreni bazen sa grijanom morskom vodom, sauna, masaža, kupalište, klimatizirani restaurant i kavana, snack-bar, noćni bar, frizerski salon, parkiralište, Internet, sef u sobi. Ljetna terasa u hladu glicinija. [b]Novosti:[/b] PLAŽA: nove ležaljke i suncobrane kao i mini - whirpool (za 6 - 8 osoba). Ležaljke i whirpool bit će uključeni u cijenu za goste hotela, prema raspoloživosti

Unutarnji bazen

Dimenzije: 14 x 7 m Dubina: 2 m Temperatura: 30°C Morska voda

Napomene

Vanjski gosti mogu koristiti bazen uz naknadu 45 kn od 7:00 do 19:00 sati. Popust za djecu do 10 g je 50%. Nedjeljom je bazen zatvoren.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 ULICA
1/1 MORE
1/2 ULICA
1/2 MORE

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 ULICA
1/1 MORE
1/2 ULICA
1/2 MORE

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Kristal

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •