Hotel Katarina

**Hotel Katarina smješten je na prekrasnom otoku nasuprot povijesne jezgre grada Rovinja. Otok koji dijeli ime sa hotelom, drugi je po veličini u rovinjskom arhipelagu. Krasi ga bujna mediteranska vegetacija, uređene šetnice i parkovi iz XIX stoljeća, te prekrasni vidici prema gradu, park šumi Zlatni rt te ostatku rovinjskog arhipelaga. Karakterističan je i po povijesnim ostacima starog dvorca koji je integriran u sam hotel dajući mu romantičnu notu austro-ugarskog stila. Smještajne jedinice: Hotel Katarina raspolaže sa ukupno 120 smještajnih jedinica od čega 61 u glavnoj zgradi (dvokrevetne sobe, superior dvokrevetne sobe i deluxe suite) te 59 u depandansi (dvokrevetne sobe, suitovi, obiteljske sobe sa odvojenim spavaćim sobama za roditelje i djecu te deluxe suite). Smještajne jedinice opremljene su sa: tv, mini bar, sef, wc (tuš/kada, fen), telefon i balkon ili terasu s pogledom na more. Sadržaji: restoran i 2 grill-a Pool bar, Blue Bar vanjski bazen i bazen za djecu dvorana za sastanke Internet point Plaža: Prekrasna šljunkovita i stjenovita plaža. Posebno uređena plaža za djecu. Sport / rekreacija: tenis teren, stolni tenis, teren za odbojku na pijesku, mini golf škola tenisa, fitness, najam veće brodice sa skiperom i škola windsurfing-a na otoku Sv. Andrije Za najmlađe: Mini club (4 -11 godina) za djecu i večernji program Zabava i animacija: Dnevna i večernja animacija za odrasle, bogati večernji program Usluge: Na raspolaganju je buffet doručak i večera. Kućni ljubimci: Nisu dozvoljeni. Parkiralište: Gosti hotela Katarina imaju osiguran parking vozila na kopnu, na raspolaganju je shuttle service od pristaništa "Delfin" do parkirališta, uključeno u cijenu.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
double room (single use)
double room deluxe (single use)
double room
double room deluxe

Polupansion

TIP \ PERIOD
double room (single use)
double room deluxe (single use)
double room
double room deluxe

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Katarina

**
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •