Hotel Jadran

****Hotel Jadran je hotel na samoj obali mora. Iako je to hotel duge tradicije, nakon rekonstrukcije, ponovno je otvoren u prosincu 2005. godine. U 66 moderno uređenih i opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i tri luksuzna hotelska apartmana, od kojih je većina s pogledom na more i balkonom, ostvarena je povezanost ugođaja starog Mediterana sa suvremenom ponudom turistima i poslovnim gostima. Samo jedan pogled kroz staklene stijene hotela prema moru dovoljan je da svakog gosta hotela neraskidivo poveže s Jadranskim morem. Čini se da ono jest dio samog hotela, sudjeluje u svakoj aktivnosti gostiju, mijenjajući boje i raspoloženja, mijenja atmosferu u hotelu. Takva jedinstvena atmosfera idealna je za odmor, ali i za poslovne aktivnosti pa se u sklopu hotela pružaju mogućnosti održavanja poslovnih i sportskih skupova, zabava, intimnih ručkova i večera, a istovremena udaljenost (ugođajem) i blizina (prostorom) središta grada Rijeka, olakšat će vašu odluku da dođete u hotel Jadran uvijek kada vas put nanese u Rijeku. Povijest hotela seže u daleku 1911. godinu kada je osnovan Kupališni konzorcij Jadran u Sušaku dok je dug život ovaj primorski hotel započeo 28. lipnja 1914. godine. Dogradnjom dvaju katova 1964. godine povećan mu je kapacitet, a rekonstrukcijom od rujna 2004. do studenog 2005. godine, usklađen je s aktualnim zahtjevima za razinu kvalitete četiri zvjezdice.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 Superior
1/1 Standard
1/2 Superior
1/2 Standard
Suite Standard
Suite Superior

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 Superior
1/1 Standard
1/2 Superior
1/2 Standard
Suite Standard
Suite Superior

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Jadran

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •