Hotel Fortuna Island

***Užitak odmora u netaknutoj prirodi Fortuna Island Hotel nalazi se na idiličnom otočiću Sv. Nikola smještenom nasuprot Poreča. Mirno okruženje parka pinija, lijepe plaže i panoramski pogled prema moru i Poreču, udaljenom pet minuta vožnje brodićem, ističu ga kao savršenu lokaciju za sve one koji odmor žele provesti daleko od gradske buke potpuno se prepuštajući mediteranskim užicima. Kupajte se u kristalno čistom moru i sunčajte na jednoj od otočkih plaža ili se opustite na vanjskom bazenu s prostranom terasom. Sobe hotela Fortuna udobno su uređene i pružaju prekrasan pogled na mirisno mediteransko raslinje ili more i rivu grada Poreča. Od sadržaja koji vas čekaju u hotelu Fortuna i na otočiću Sv. Nikola izdvajamo brojne sportske, rekreacijske i animacijske sadržaje. Razgibajte se uz jutarnju tjelovježbu i aqua aerobic ili se provozajte biciklom kroz mediteransku prirodu. Isprobajte čari vodenih sportova te zaigrajte odbojku na pijesku, tenis i stolni tenis. Najmlađe će posebno oduševiti odvojeni dječji bazen i mnogobrojne sportske aktivnosti na vodi, poput vožnje pedalinom, sandolinom i kanuom. Uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi hotelskog restorana s prostranom terasom s koje se pruža veličanstveni pogled na more i Poreč. Svakako se zaputite i do stare gradske jezgre Poreča i istražite njegove bogate kulturno-zabavne sadržaje i povijesne znamenitosti te otkrijte šarm njegovih drevnih ulica i trgova. otvoren od travnja do listopada broj katova: 4 / dizala: 2 SOBE 187 soba / 389 kreveta jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe s pomoćnim krevetima, trokrevetne sobe, suitovi RESTORANI I BAROVI klimatiziran show cooking restoran bife doručak i večera grill restoran na bazenu, lobby bar PLAŽE I BAZENI vanjski bazen i bazen za djecu plaža - betonirana, šljunčana, travnata i stjenovita plaža na otoku ZABAVA I ANIMACIJA večernja glazba u objektu od travnja do listopada programi sportsko - rekreativne animacije od svibnja do listopada animacijski program za djecu od svibnja do rujna igralište za djecu, pješčanik SPORT I REKREACIJA sportski centar u blizini hotela tenis tereni: 200 m udaljeni od hotela DODATNI SADRŽAJI dvorana za sastanke kapaciteta do 90 osoba besplatan parking na kopnu besplatni prijevozi brodom do Poreča (brodić vozi svakih 30 minuta)

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
standard single room
standard twin room + extra bed
premium twin room + extra bed
premium triple room

Polupansion

TIP \ PERIOD
standard single room
standard twin room + extra bed
premium twin room + extra bed
premium triple room

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Fortuna Island

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •