Hotel Excelsior

****S jedne strane skriven u zelenilu, a s druge potpuno otvoren prema moru otkriva bogatstvo elegancije i diskretnog luksuza svojih sadržaja. Dok se na bistroj vodi bazena odigrava ljeskava igra noćnih svjetala, postaje potpuno jasno kako hotel "Excelsior" s pravom nosi svoje ime. Uz sve pogodnosti koje nude vrhunski opremljene sobe, pravi je užitak opustiti se na balkonu i s pogledom na more odlutati u mislima... Nacionalna kuhinja, internacionalni specijaliteti, nešto slatko za kraj ili... Odlučiti nije lako, ali svaki izbor je pun pogodak Miris borova, plavetnilo mora upija tamnozelenu boju stabala, toplina sunca miluje... kupanje i sunčanje postaju sasvim poseban doživljaj. Dogovor pred izlazak u grad ili kratki predah prije večere – u svakom slučaju elegantno opremljen lobby s bogatim šankom idealno je mjesto za pauzu i nove dogovore. Ugodna atmosfera ljetne terase uz bazen, nježni zvukovi glazbe i miris borovine, izvrsna ponuda vina i birana jela, dokaz su da za savršeni večernji izlazak ne treba ići daleko. Kupanje u toploj morskoj vodi bez obzira na sat i vremenske prilike? U opuštajućem prostoru unutrašnjeg bazena želja se brzo pretvara u stvarnost. Ništa ne opušta tako kao šalica kave i ugodan razgovor. U kavani s pogledom na more i savršenom poslugom, ritual ispijanja kave postaje poseban užitak. Za kvalitetno odrađen poslovni skup potrebna je izvrsno opremljena dvorana, te organizacijska podrška dostupna u svakom trenutku. Dvije dvorane pogodne za manje skupove ili pak veće kongrese, mogu odgovoriti svim potrebama poslovnih sastanaka. Nakon uspješno obavljena posla kao nagrada i relaksacija tu je izbor jednog od mnogih sadržaja hotela za potpuni užitak. Sobe: 168 soba i 9 apartmana, većina s balkonom ili terasom i pogledom na more (telefon, TV, minibar, sušilo za kosu) Sadržaji: restoran i taverna s terasom aperitiv bar, mocca bar s terasom kavana s terasom kongresna dvorana i saloni za sastanke (10-120 mjesta) klimatizirano 2 otvorena bazena, vlastito kupalište zatvoreni bazen s morskom vodom sauna, masaža, stomatološka ordinacija garaža, parkiralište renoviran - 2006.

Vanjski bazen

Dimenzije: 18 x 12 m Morska voda

Dječji bazen

Dimenzije: 7 x 7 m Morska voda

Unutarnji bazen

Dimenzije: 15 x 15 m Temperatura: 27-28°C Morska voda

Napomene

Vanjski gosti plaćaju ulaz 40 kuna. Otvoreno od 7:00 do 19:00h.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 ulica
1/1 more
1/2 ulica
1/2 more
1/2 suite

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 ulica
1/1 more
1/2 ulica
1/2 more
1/2 suite

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Excelsior

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •