Hotel Continental

***Hotel Continental najstariji je hotel na području današnje Rijeke koji još uvijek posluje, a kao hotel “Kontinental” je i izgrađen te započeo svoju dugu povijest davne 1888. godine. Pozicija hotela,smještenog u samom centru grada,prestavlja idealnu lokaciju za poslovne ljude koji žele spojiti odmor i poslovne obaveze u gradu.Izvrstan izbor je i za posjetitelje koji žele razgledati staru jezgru grada. Impresivno hotelsko zdanje u samom je središtu grada, na mostu preko Rječine. Bez obzira dolazite li u Rijeku automobilom, brodom, vlakom ili autobusom, hotel se odmah pronalazi - jednostavno treba krenuti ka središtu grada. Hotel, od obnavljanja 2008. godine, raspolaže s 65 novouređenih, soba i 4 apartmana.Iz većine soba pruža se pogled na Rječinu, trg i grad. Gostima hotela na raspolaganju je mali hotelski parking u neposrednoj blizini hotela, kao i veliko gradsko parkiralište na udaljenosti od stotinjak metara.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 Standard
1/2 Standard
Obiteljska soba (2+2)
Apartman

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 Standard
1/2 Standard
Obiteljska soba (2+2)
Apartman

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Continental

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •