Hotel Apoksiomen

****Hotel Apoksiomen s četiri zvjezdice je mali, intimni boutique hotel, obnovljen 2004. godine. Pohvaliti se može nesvakidašnjim i pažljivo dizajniranim interijerom koji zrači udobnošću i toplinom kao i izvrsnim položajem. Hotel je smješten na samom šetalištu uz more, u uvali Malog Lošinja, i taj njegov položaj u središtu malog, ali živopisnog i slikovitog gradića, bogatog kulturnim događanjima, posebice ljeti, čini ga savršenim izborom za one koji na godišnjem odmoru traže zabavu ili kulturne doživljaje.

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Apoksiomen

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •