Hotel Ambasador

*****Top hotel s pet zvjezdica, vodeći poslovno-kongresni, "incentive" i odmorišni hotel na samom moru u neposrednoj blizini opatijskog gradskog središta i parka. [b]Sobe:[/b] 227 soba i apartmana s balkonom, 188 klasičnih soba, 27 klasičnih apartmana, 9 deluxe apartmana (2 osobe), 3 sobe za hendikepirane osobe, klimatizacija, mini bar, sušilo za kosu, telefon, ISDN linija, satelitska i Pay-Tv... [b]Sadržaj:[/b] Restaurant "Zlatna vilica", Cafe-dancing bar "Palma", Coctail bar "Manhattan", Vrtni restaurant "Hortenzija", otvoreni bazen, sunčalište, zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom, vlastito kupalište, sauna, masaža, solarij, frizerski i kozmetički salon, liječnik, rent-a-car, 9 sala za sastanke i kongresno-banketna sala s najsuvremenijom audio-video opremom, poslovni centar s uredima za iznajmljivanje, razne prodavaonice, klimatizacija u cijelom hotelu, parkiralište (100 mjesta) i podzemna garaža (60 mjesta) [b]U blizini hotela:[/b] casino, diskoteke, sportska dvorana, teniski tereni i nogometno igralište [b]Novosti:[/b] Premium hotel SOBE: uređenje soba na 10 katu (Executive Floor); sve sobe u hotelu su opremljene LCD televizorima; zamjena balkonskih sjedećih garnitura F&B: podizanje kvalitete usluga - nabavka novog buffeta u pansionskom restoranu, uređenje i nabavka nove opreme za ljetno-vrtni restoran “Hortenzija” BAZEN / WELLNESS: djelomična obnova bazena i sunčališta, uz nabavku novih ležaljki, suncobrana i stolića za bazen kao i vanjskih garnitura (fotelja). Za potrebe masaža na otvorenom nabaviti će se baldahin sa stolovima za masažu

Vanjski bazen

Dimenzije: 18 x 5 m Morska voda

Unutarnji bazen

Dimenzije: 15 x 5,6 m Temperatura: 29°C Morska voda

Dječji bazen

Dimenzije: 3 x 3 m Dubina: 40 cm Temperatura: 34°C Slatka voda

Napomene

Djeci je dopušteno korištenje bazena isključivo u pratnji roditelja. Naknada za 3-satno korištenje bazena vanjskim korisnicima je 50 kn, vikendom 60 kn, a djeca do 12 godina imaju popust 30%.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 MORE
1/2 PARK
1/2 MORE
1/2 EXECUTIVE TWIN SOBA
1/2 EXECUTIVE TWIN SOBA MORE
1/2 MALI APARTMAN
1/2 APARTMAN
1/2 EXECUTIVE SUITE

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 MORE
1/2 PARK
1/2 MORE
1/2 EXECUTIVE TWIN SOBA
1/2 EXECUTIVE TWIN SOBA MORE
1/2 MALI APARTMAN
1/2 APARTMAN
1/2 EXECUTIVE SUITE

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Ambasador

*****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •