Hotel Admiral

****Na opatijskom šetalištu, u samom centru događanja, hotel Admiral nudi aktivan, ali komforan odmor. Mnoštvo sadržaja zadovoljit će sve koji od odmora očekuju više od mira i uživanja u prirodi. Poslovni ljudi i tvrtke naći će potpunu potporu za svoj rad, ali i vrhunske sadržaje za opuštanje. S balkona moderno opremljenih soba i apartmana pruža se atraktivan pogled na zaljev i obližnju marinu. Ugodan ambijent restorana stopljen s ljetnom terasom i ljubazno osoblje, okvir su vrhunskom show-cooking doživljaju. Promatranje kuhara pri stvaranju kulinarskih specijaliteta, pretvara svaki obrok u poseban doživljaj. Pogled na dinamičan zaljev i marinu upotpunjuje užitak kupanja u otvorenom bazenu. Ugodan okoliš istovremeno daje osjećaj vreve i aktivnosti te ugodu prepuštanja ljetnom lješkarenju na suncu. Opuštajući pogled na plavi horizont iz udobnih fotelja, te bogata ponuda pića i slastica, dobar su odabir za kratki predah ili mjesto susreta, ali i kao mjesto ugodna razgovora i druženja. Menu a la carte, riblji i domaći kulinarski specijaliteti, terasa s pogledom na marinu i lungo mare, baza su ponude taverne. Posebnom je čine neprestana gastronomska putovanja kroz sve nacionalne i svjetske kuhinje. Blaga svjetlost i užitak plivanja u toploj vodi smiruju i opuštaju duh i tijelo. Posebnu ugodu pružaju dva whirpoola u sklopu bazena. Vrhunski opremljeni fitnes centar dobar je nastavak brige za zdravlje. Usluge zdravstvenog i wellness programa, sauna zona, masaže i solariji, učinit će odmor nezaboravnim i dati novi elan za poslovne uspjehe. Vrhunski opremljena konferencijska dvorana spremna je odgovoriti na sve zahtjeve poslovnih prezentacija i skupova. Radni boravci u hotelu postaju maksimalno ugodni i jednostavni. Sobe: 180 soba, sve s balkonom i pogledom na more (telefon, TV, minibar, internet priključak) Sadržaji: aperitiv bar, kavana, moka bar, taverna, restoran kongresna dvorana i saloni za sastanke (30-160 mjesta) klimatizirano otvoreni i zatvoreni bazeni s morskom vodom wellness i fitness centar stomatološke usluge nautička marina (200 vezova) garaža

Vanjski bazen

Dimenzije: 22,5 x 12 m Temperatura: 27-28°C Morska voda

Unutarnji bazen

Dimenzije: 12 x 12 m Temperatura: 27-28°C Morska voda

Napomene

2 whirlpoola u sklopu bazena. Cijena za vanjske korisnike bazena je 45 kuna dnevno. Otvoren od 7:00 do 20:00, ponedjeljkom od 7:00 do 14:00 sati.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 soba more
1/2 soba more
1/2 premium soba
1/2 Captains room
Siute
Junior suite

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 soba more
1/2 soba more
1/2 premium soba
1/2 Captains room
Siute
Junior suite

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Hotel Admiral

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •