Grand Hotel Bonavia

****125 godina star, potpuno obnovljeni Grand Hotel Bonavia nalazi se u središtu poslovnog, financijskog i trgovačkog centra grada Rijeke. Grand Hotel Bonavia savršeni je izbor kako za poslovnog čovjeka tako i za svakog putnika i ispuniti će želje i najzahtjevnijeg gosta. Hotel je potpuno obnovljen i svojom opremljenošću i kvalitetom nudi mnogo više od standardnog hotela sa četiri zvijezdice. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, ekskluzivne gastronomske ponude, te ništa manje važnog – hotelskog parkirališta, imamo mogućnost nadomjestiti vam vaš ured – i više od toga. Smještaj 121 soba s ugrađenom klimom, uključujući 6 apartmana i jedan predsjednički apartman, zajedno dijele visoku razinu udobnosti i kvalitete Grand Hotel Bonavia. Sve su sobe opremljene telefonskim aparatima s direktnim linijama, priključkom za faks i internet – priključak se nalazi na recepciji hotela. Osim mini bara u svakoj sobi, naši gosti imaju priliku birati između 22 internacionalna TV kanala (na 6 stranih jezika), 3 radio programa i 4 posebna video kanala. Svaka soba može biti potpuna zamjena za Vaš ured istovremeno nudeći visoku funkcionalnost i udobnost. Hotel Vam također nudi rezervirano mjesto za Vaš automobil na čuvanom hotelskom parkiralištu. Naši posjetioci pozvani su da tijekom svog boravka uživaju u posebno dizajniranom unikatnom namještaju, originalnim slikama i umjetničkim djelima koji daju posebnost hotelskom ambijentu. Grand Hotel Bonavia omogućava Vam suvremeni prostor namijenjen konferencijama i primanjima do 250 uzvanika kao i moderni poslovni centar sa suvremenom tehničkom opremom. U sklopu Grand hotela Bonavia, nalazi se i wellness centar [ comfort zone ] space bonavia.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 STANDARD
1/1 SUPERIOR
1/2 STANDARD
1/2 SUPERIOR
1/2 BALCONY
1/2 SUITE

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 STANDARD
1/1 SUPERIOR
1/2 STANDARD
1/2 SUPERIOR
1/2 BALCONY
1/2 SUITE

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Grand Hotel Bonavia

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •