Grand Hotel 4 opatijska cvijeta

****Novi hotelski kompleks smješten je u samom centru Opatije (na mjestu današnjih hotela Continental i Brijuni) okružen parkom i čuvenim obalnim šetalištem Lungo mare. U nekoliko međusobno povezanih funkcionalnih cjelina ukupnog kapaciteta 252 sobe gostima će na raspolaganju biti sobe i apartmani slijedećih karakteristika: stilski uređene, s pogledom na Kvarnerski zaljev, klimatizirane, tv, telefon, mini-bar, sef, sušilo za kosu. Nadomak mora, u okviru wellnes centra koji će se prostirati na površini od oko 2000m2 i najizbirljiviji gosti moći će pronaći ponešto za sebe. Otvoreni i zatvoreni bazeni, hidromasaža, saune, beauty centar, fitnes, relaks prostor, vrtne terase i terase za sunčanje gostima će pružati cjelovitu i individulano prilagođenu uslugu. Kongresna dvorana kapaciteta 1000 ljudi i više manjih polivalentnih klimatiziranih dvorana i salona opremljenih najsuvremenijom opremom biti će pogodne za organizaciju širokog spektra događanja: seminara, kongresa, radionica, prezentacija i dr. Od dodatnih sadržaja gostima će biti na raspolaganju garaža, aperitiv bar, restorani i mnogi drugi sadržaji koji će podjednako zadovoljavati potrebe poslovnih i odmorišnih gostiju.

Unutarnji / Vanjski bazen

Dimenzije: 12 m Dubina: 1,10 m Temperatura: 27-28°C Slatka voda

Napomene

Bazen je ujedno i unutarnji i vanjski odijeljen pregradom, nepravilnog oblika sa kružnim dijelovima. Bazen također sadrži blage hidromasažne pumpe. Bazen je otvorenog tipa, koriste ga hotelski i vanjski gosti. Zabranjeno je korištenje bazena za djecu mlađu od 3 godine starosti. Za hotelske goste bazen je uračunat u cijenu smještaja. Cijena za naše vanjske goste iznosi 40,00 kn po dolasku individualno, a nude se i posebne mjesečne pretplate s adekvatnim popustom. Djeca starosne dobi od 3-7 godina imaju popust od 50%. *Hotel zadržava pravo zatvoriti bazen iz tehničkih razloga

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 STANDARD
1/1 SUPERIOR
1/2 STANDARD
1/2 SUPERIOR
1/2 STANDARD SUITE
1/2 SUPERIOR SUITE
1/2 DELUXE SUITE

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 STANDARD
1/1 SUPERIOR
1/2 STANDARD
1/2 SUPERIOR
1/2 STANDARD SUITE
1/2 SUPERIOR SUITE
1/2 DELUXE SUITE

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Grand Hotel 4 opatijska cvijeta

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •