Design Hotel Astoria

****Svijet nenametljive dizajna i elegancije, gdje ćete pronaći svoju osobnu privatnu oazu unutar svake od 49 soba i apartmana u hotelu s 4 * Astoria. Nakon ulaska u ovaj jedinstveni hotel u Opatiji, odmah ćete osjetiti mističnu i raznoliku atmosferu. Svaki detalj je strasno izabran, a svaka soba je vrijedna posjete. Naša najvažnija želja je da se osjećate ugodno i opušteno, baš kao i kod kuće. Kao jedan od najboljih hotela u Opatiji, Hotel Astoria nudi širok spektar usluga i zasigurno će zadovoljiti potrebe gostiju i turista. Bilo kao mjesto za boravak, obrok, zabavu, ili opuštanje: Hotel Astoria je lifestyle odredište. Hotel Astoria nalazi se u blizini srcu grada Opatije, blizu arhitektonskih i kulturnih dragulja grada. Restoran Opazija je zapanjujuć, nalazi se unutar hotela Astoria i obećavajuće je međunarodno kulinarsko putovanje u rasponu od Azije do Mediterana, s izborom za svačiji ukus. Kuhinja je ukorijenjena u mediteranskoj baštini, koja naglašava svježu sezonsku hranu i punoću s okusom sastojaka. Prepustite svoja osjetila i krenite na međunarodno putovanje kulinarskih avantura. To je mjesto gdje najbolje od tradicionalne mediteranske i egzotične azijske kuhinje ide ruku pod ruku, stvaranje novih i nezaboravnih kulinarskih doživljaja. Restoran Opazija je i rafiniran i estetski ugodan. Hotel i restoran su stilski privlačni, skladno stvoren jedan arhitektonski prostor unutar centra Opatije. Hotel Astoria je tu za Vas, pružajući fantastičan i ugodan okoliš koji će zadovoljiti svaku Vašu želju i dovesti Vas ponovno.

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
1/1 SUPERIOR
1/1 DELUXE
1/2 SUPERIOR
1/2 DELUXE
1/2 SUITE
1/2 JUNIOR SUITE

Polupansion

TIP \ PERIOD
1/1 SUPERIOR
1/1 DELUXE
1/2 SUPERIOR
1/2 DELUXE
1/2 SUITE
1/2 JUNIOR SUITE

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Design Hotel Astoria

****
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •