Castle Isabella

***Odmor kao u bajci Isabella Castle smješten je u parku pinija na idiličnom otočiću Sv. Nikola svega nekoliko minuta vožnje brodićem od slikovite povijesne jezgre grada Poreča. Dvorac izb 19. stoljeća koji je nekada pripadao talijanskoj obitelji Polesini pružit će vam istinski odmor od svakodnevice, osjetit ćete duh prošlog vremena i potpuno se opustiti. Svaki apartman u dvorcu Isabella jedinstven je i priča svoju priču. Udobno se smjestite, zaustavite trenutak i osjetite mir neodoljivog pitomog okoliša uz opijajuće mirise mediteranskog raslinja. Na otoku Sv. Nikola odaberite šljunčanu, kamenu, travnatu ili popločanu plažu obilježenu Plavom zastavom i uživajte u čarima ljeta, a u hladu mirisnih borova pronađite svoj kutak za odmor i opuštanje. Sportsko-rekreativni, animacijski, zabavni programi i vanjski bazen s prostranom terasom i odvojenim bazenom za djecu, također su dostupni u obližnjem hotelu Fortuna, a u dvorcu vam na raspolaganju stoji i dvorana za sastanke kapaciteta do trideset osoba. Drevna povijesna jezgra Poreča udaljena je svega pet minuta vožnje brodom od otočića Sv. Nikola. Prošećite kamenim uskim uličicama te posjetite Eufrazijevu baziliku, najpoznatiju ranokršćansku građevinu Mediterana koja u svojim bogatim mozaicima čuva stoljeća povijesti. Uživajte u večernjim šetnjama i zabavnom programu na rivi i u samom središtu grada i kušajte istarske specijalitete u simpatičnim restoranima. otvoren od svibnja do listopada broj katova: 2 SUITOVI 10 suitova / 30 kreveta suiteza 2 + 1 osobe, suit za 3 + 1 osobe, suit za 4 + 1 osobe RESTORANI I BAROVI show cooking restoran - Fortuna Island Hotel bife doručak i večera lobby bar i gril terasa - Fortuna Island Hotel PLAŽE I BAZENI vanjski bazen i bazen za djecu - Fortuna Island Hotel betonirana, šljunčana, travnata, stjenovita plaža na otoku ZABAVA I ANIMACIJA programi sportsko-rekreativne animacije od svibnja do listopada - Fortuna Island Hotel animacijski program za djecu od svibnja do listopada - Fortuna Island Hotel igralište za djecu SPORT I REKREACIJA sportski centar u blizini dvorca teniski tereni ispred dvorca DODATNI SADRŽAJI sala za sastanke za do 30 osoba besplatan parking na kopnu besplatni prijevozi brodom do Poreča (brodić vozi svakih 30 minuta)

Noćenje s doručkom

TIP \ PERIOD
2+1 persons apartment ERATO
2+1 persons apartment HERA
2+1 persons apartment DEMETRA
2+1 persons apartment AFRODITA
3+1 persons apartment NIKE
3+1 persons apartment TALIA
4+1 persons apartment KLIO
4+1 persons apartment KALIOPA
4+1 persons apartment ZEUS
4+1 persons apartment ORFEJ

Polupansion

TIP \ PERIOD
2+1 persons apartment ERATO
2+1 persons apartment HERA
2+1 persons apartment DEMETRA
2+1 persons apartment AFRODITA
3+1 persons apartment NIKE
3+1 persons apartment TALIA
4+1 persons apartment KLIO
4+1 persons apartment KALIOPA
4+1 persons apartment ZEUS
4+1 persons apartment ORFEJ

Valuta naplate je kuna. Euro cijene su samo informativne. Cijene u Eurima su podložne promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti, a ovisno o promjenama tečaja. Konačna cijena u Eurima će biti izračunata na dan rezervacije.

UVJETI OTKAZA (CANCELLATION POLICY)

U slučaju da trebate otkazati vaš boravak u hotelu molimo Vas da to učinite sukladno uvjetima otkaza rezervacije.

za termine od 03.06.-09.09. najkasnije 5 dana prije dolaska i to do 14:00 sati(CET)

u ostalim terminima 48 h prije najavljenog dolaska do 14 h nema storno troškova

Troškovi: U slučaju nepravovremenog otkazivanja rezervacije ili "no show" naplaćuju se troškovi 1. noćenja

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu otkaz-rezervacije@opatija.net ili cancellation@opatija.net

Napomena: Prihvaćamo pravovremeni otkaz rezervacije isključivo pismenim putem na adresu cancellations@opatija.net ili na fax +385 51 740 027. Molimo Vas da navedete broj rezervacije, datum dolaska te naziv hotela.


Travel.hr HOTELS INFO & RESERVATIONS

+385 51 272 222

reservations@travel.hr

RADNO VRIJEME:

Pon–Sub: od 08:00 do 20:00

Castle Isabella

***
  • Pogled na more
  • Broj osoba

  •